|
Kraków
Wizualizacje 3D dom... Oferuję modele architektoniczne mieszkań, domów, wnętrz, mebli w 3D z wykonaniem wiz ...
|
Sucha Beskidzka
Obrączki dla drobne... Posiadam w sprzedaży obrączki aluminiowe stałe dla drobnej egzotyki, kanarków, papug ...
|
Kraków
CZARNY w typie nowo... Czarny jest mieszanką nowofundlanda. Został znaleziony po wypadku. Obecnie Czarny doc ...
|
Znajdź ogłoszenie: |
Kraków Nauka (1413)
|
Kurs dla Pełnomocnika i auditora wewnętrznego Systemu HACCP/ISO 22000
Id ogłoszenia: 233391 Data dodania: 2015-03-06 Ostatnia edycja: 2015-11-05 Data ważności: Bezterminowo
Profil uczestnika:
Nasze szkolenie skierowane jest dla pracowników firm poszczególnych branż: - dla piekarni, cukierni, kawiarni, - dla firm zajmujących się żywieniem zbiorowym, - dla przedsiębiorstw obracających żywnością, - dla hurtowni spożywczych, sklepów, kiosków, - dla placówek gastronomicznych, restauracji, barów sushi, - dla hurtowni owoców i warzyw, Tematyka szkolenia: - Wymagania prawne w Polsce i UE w zakresie bezpieczeństwa i higieny żywności. - Wprowadzenie i podstawowe informacje dotyczące systemu HACCP - Wymagania Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz Dobrych Praktyk Higienicznych z uwzględnieniem -Standardów BRC/IFS. - Metodyka wdrażania systemu HACCP. - 7 zasad wdrażania systemu HACCP wg. Codex Alimentarius. - 12 etapów wdrażania systemu HACCP. - Problemy przy wdrażaniu systemu HACCP. - Wymagania normy ISO 22000 w kontekście spełnienia zasad systemu HACCP. - Zakres obowiązków, uprawnień i odpowiedzialność Pełnomocnika ds. HACCP. - Projektowanie przykładowej dokumentacji wg. 12 etapów wdrażania systemu. - Terminologia, rodzaje, cele auditu; obowiązki stron auditu. - Wymagania stawiane auditorom, kompetencje, kodeks auditora. - Terminologia, rodzaje, cele auditu; obowiązki stron auditu. Atuty szkolenia: - Kadra trenerska. Nasi trenerzy obejmują stanowiska pełnomocników haccp w przedsiębiorstwach z różnych branż, sami odpowiadają za opracowanie i nadzorowanie dokumentacji haccp, dlatego mogą oni przekazywać cenne wskazówki poparte wieloletnią praktyką. - Szkolenie ma charakter teoretyczno – praktyczny, przedstawia zagadnienia związane zarówno z tematyką systemu haccp, zgodnego z Codex Alimentarius, wymagania normy ISO 22000 w kontekście spełnienia zasad systemu HACCP, a także zagadnienia dotyczące wymagań Dobrych Praktyk Produkcyjnych oraz Dobrych Praktyk Higienicznych z uwzględnieniem -Standardów BRC/IFS . Przedstawia podejście teoretyczne do wymienionych zagadnień poparte praktycznymi ćwiczeniami. Termin szkolenia: 14-15 grudnia 2015 r. Miejsce szkolenia: Kraków, ul. Kalwaryjska 69, 30-504 Kraków Cena szkolenia: 810 zł netto = 996,30 zł brutto Czas trwania: 2 dni (14 h) Podana cena zawiera: certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą, potwierdzający ukończenie szkolenia, materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej i papierowej oraz poczęstunek. Podana cena szkolenia nie zawiera noclegu, kosztów dojazdu oraz obiadu. Cena: 996 PLN
Kontakt do ogłoszeniodawcy:
Inne ogłoszenia tego ogłoszeniodawcy: pełna lista ogłoszeń użytkownika ASMS
|